Vérváddal élt a jobbikos képviselő

magyar pálos trendÁngyán Tamás a Jobbik Zala megyei képviselőtestület tagja március 19-én saját Facebook oldalán antiszemita, kirekesztő kijelentéseket posztolt. Az eredetileg a Magyar Pálos Trend által írt bejegyzés egy vérvádról szól. Ez a fajta zsidóellenes megnyilvánulás a középkorban terjedt el, mára azonban egyre inkább kikopott az antiszemita szóhasználatból. Úgy tűnik jobbikos képviselők időnként azért előrántják a tarsolyukból az ősrégi eszköztárat.

„1998-ban a Körmenden meggyilkolt 11 éves kislányt nem a kézzelfogható bizonyítékok híján elítélt, ártatlanságát máig hangoztató, 10 évet börtönben ült Tánczos Gábor ölte meg, hanem politikai kapcsolatokkal rendelkező aberrált, szűzleány gyilkos zsidók” – állítják a bejegyzés írói.

A vádakat egy hatalmas, országos méretű összeesküvéssel indokolják, amely mögött szerintük zsidó személyek állnak. „Akkoriban az a zsidó lakáj Kuncze Gábornak nevezett hazaáruló volt a Belügyminiszter, aki most százmilliókkal nem tud elszámolni. Lényeg, hogy az ő utasítására titkosították az újkor legújabb zsidó vérgyilkosságot!!!..akkor avatták az Isten és gyerekgyilkos zsidók a Traubisoda gyárat! Ehhez azonban 1 ártatlan, keresztény szűzlány vére kellett!!! Így esett a választás az ártatlan Zsófikára, akit a Munkácsy Mihály képe szerinti kivéreztetés szerint öltek meg!!!”