„A zsidók kirabolják Magyarországot” – hirdeti a jobbikos Gurmai Mihály

Gurmai Mihály2Gurmai Mihály a Jobbik vésztői elnöke antiszemita tartalmú posztokat tett közzé Facebook oldalán, szerdán. Az egyik bejegyzés, amelyet megosztott eredetileg a Magyar Pálos Trend oldaláról származik, amely azt taglalja, hogy az új, térítésmentes méhnyakrák elleni oltást „megfertőzte egy zsidó cég”. „Fertőzött a zsidó oltóanyag?!… Magyar leányokat tesznek meddővé?! Államilag támogatott népirtás 2milliárdért?! Mérget oltanak a magyar tinikbe?! Szennyezett összetevők vannak az olcsó méhnyakrák elleni oltásban!!! Gyanúsan olcsón, kibogozhatatlan eredettel és nagyon nem „kóser” összetevőkből áll az a vakcina, amivel meg akarják fertőzni lányainkat a pályázat nyertes csaló zsidó offshore cég tulajdonosai!!!…” – olvasható a bejegyzésben.

Szintén szerdán tette közzé a „Magyarország Szerelmesei És Felszabadítói” oldalának posztját, amelyben arról írnak, hogy egy zsidó hátterű offshore cég, hogyan ment ki milliárdokat Magyarországról. A bejegyzés egy, a Népszabadságban megjelent cikkre hivatkozik, bár arról, hogy ez a cég zsidó érdekeltségű lenne, nem esik ott szó. „A zsidók kirabolják Magyarországot!!!… A Bilderberg csürhe kamu cégei és bankjai mindent visznek!!!… „Offshore-lázban: Talicskázzák kifelé a hasznot”!!!” – írják a kommentben.

Gurmai azt is nyíltan vállalja, hogy a betiltott Új Magyar Gárda félkatonai szervezet tagja, háttérképén ugyanis az egyik rendezvényükön gárdista egyenruhában feszít. Mindezek után nem túl meglepő az sem, hogy Gurmai fontosnak tartja az azóta megszűnt “Szálasi Ferenc tisztelői” című oldalon elhelyezett Szálasi-idézeteket is megismertetni potenciális szavazóival.