Lemondatták az ellenfeleit tarkólövéssel fenyegető Fideszes polgármestert

Kecel2Kecel volt polgármestere szerint „g.ci zsidók sz.patják az országot”, miattuk kell adót fizetni. A „senkiházi cigányokat” szájba rúgná., liberális politikusokkal azonban már nem bánna ilyen kesztyűs kézzel, leghőbb vágya visszaállítani a halálbüntetést, és politikai ellenfelei közül jó párat azonnal hatállyal tarkón lőne.

A Magyar Narancs internetes oldalán hozta nyilvánosságra azt a gyűlölködő hangfelvételt, amelyen Kecel harmadszor is újraválasztott fideszes polgármestere, Haszilló Ferenc nyilatkozik így cigányokról, zsidókról és liberális politikusokról.

A polgármester civilben meg nem értett művész, akinek keceli zongoraestjeit nem értékelte kellőképpen a közönség. A 2012-ben készült hangfelvételen Csurkához hasonlította magát, aki szintén nem talált értő fülekre a liberális közönségnél. Haszilló Ferenc talán ezért lett ennyire frusztrált, hogy a bűnbakképzés jól ismert szabályai szerint projektálta a felelősséget a magyar nép sikertelenségéért különböző társadalmi, etnikai és vallási csoportokra.

A jobboldali polgármester erős nemzeti érzelmei ellenére legszívesebben a gyűlölt nyugatra távozna, ahol zongoristaként jobban megbecsülnék, de ez idáig Kecelre szólította a kötelesség és a választói bizalma. Miután bejelentette lemondását, elhárult az akadálya annak, hogy kedve szerint szervezze további életét.