A Jobbik arca Hitlerrel

Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármesterjelöltről nyilvánosságra került egy fotó, amelyen egy Hitlernek öltözött férfival pózol jókedvűen. A fénykép tanúsága szerint láthatóan jóban vannak, egymáshoz ér a válluk, bajtársi mosollyal néznek együtt a kamerába.

A 27 éves polgármesterjelölt nyilatkozatában azt állítja, nem ért egyet Hitlerrel, csak nagyon megtetszett neki a hasonlóság. A jobbikos politikus kijelentette, ha Elvis-szel vagy George Bush-sal találkozott volna a víz-gáz szakbolt parkolójában, velük is örömmel fotózkodott volna.

A nyíltan rasszista programmal induló ózdi polgármesterjelölt korábban arról beszélt a Hír24 riporterének, hogy pártjában nincs helye nyilasoknak és második világháborús nosztalgiának. Szavai ismét ellentétben állnak azzal, amit Janiczak vidám Hitleres fotóján láthatunk.Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármesterről nyilvánosságra került egy fotó, amelyen egy Hitlernek öltözött férfival pózol jókedvűen. A fénykép tanúsága szerint láthatóan jóban vannak, egymáshoz ér a válluk, elvtársi mosollyal néznek együtt a kamerába.

A 27 éves polgármester nyilatkozatában azt állítja, nem ért egyet Hitlerrel, csak nagyon megtetszett neki a hasonlóság. A jobbikos politikus kijelentette, ha Elvissel vagy George Bushal találkozott volna a víz-gáz szakbolt parkolójában, velük is örömmel fotózkodott volna.

A nyíltan rasszista programmal mandátumot kapott ózdi polgármester korábban arról beszélt a Hír24 riporterének, hogy pártjában nincs helye nyilasoknak és második világháborús nosztalgiának. Szavai ismét ellentétben állnak azzal, amit Janiczak vidám Hitleres fotóján láthatunk.