A Hamasz második Holokausztot hirdet

Amint izraeliek és a diaszpóra zsidósága a zsidó állam megszületésének 66. évfordulóját ünnepelte ebben a hónapban, a tömeggyilkos palesztin terrorszervezet is gratulált.

Persze csak a maga, megszokott „szerény” módján. A „szerénységük” nem gátolhatja a „kreativitást”, amelyben a palesztinok – különösen, ha a zsidók elleni gyűlöletkeltésről van szó – igen találékonyak.

Ezúttal Izrael nemzeti himnuszát, a „Hatikvát” (A remény) vették célba. Filmet is animáltak hozzá, amelyben egy „bátor” fiatal arab kővel dobálja az izraeli parlamentet. A film utolsó kockája pedig egy égő izraeli zászlót mutat, amelyen arabul az a felirat olvasható, hogy „Izrael el fog tűnni.”

Az animáció alatt egy arab, igen erős egyiptomi akcentussal az izraeli himnusz átszövegezett változatát énekli. A cím: „A Remény vége”. A zsidókat gonoszoknak titulálja és azt ajánlja Izrael lakosságának, hogy térjen oda vissza, ahonnan Izraelbe költözött. Többek között Német- és Oroszországba.

Aki pedig olyan makacs, hogy e figyelmeztető dalocska ellenére mégis hazájában marad, annak sorsa megpecsételődik. Hogy mit jelent ez világos. A Hamasz – a figyelmeztetés ellenére – Izraelben maradó zsidóságot tömegesen megkívánja semmisíteni. Ez lesz a palesztinok „Végső Megoldása” az izraeli –palesztin konfliktusra.

Ezzel a Hamasszal kötött nemrégiben békét Abbasz, a „palesztin elnök”. Egységkormányra lép vele és hat hónapon belül kiírják az általános választásokat. Nincs kétség, ha ez megtörténik – a Hamasz földcsuszamlásszerű győzelmet arat. „Csak találgatni lehet”, hogy mi vezette Cathrine Ashtont, az EU külügyi főképviselőjét, amikor a Hamasz belépését a kormányba pozitív elemként üdvözölte. Annak ellenére, hogy a Hamaszt az EU terrorszervezetként tartja számon és tiltó listára tette.

A videót idáig 50 ezren látták.

A Remény Vége

“A cionisták hada viaszból gyúrt,

elolvad, most reménye nincs;

A gonosz zsidók, akik előtte itt voltak,

Valaki mondja el nekik mi marad belőlük

Két csoport – az első visszatér majd

oda, ahonnan jött, ha így dönt

Míg az idióta, aki makacs marad

Sorsa megpecsételődik a föld alatt

A Szent város visszatér egykori nevéhez,

Fővárosom Beyt al-Makdis, nem Jeruzsálem.”

 

A magyar szöveg: Hechs László