Újabb antiszemita posztok a jobbikos Ángyán Tamástól

7290Ángyán Tamás, a Jobbik Zala megyei képviselőtestület tagja több antiszemita bejegyzést is közzé tett az elmúlt héten Facebook oldalán. Április 29-én a „Nemzeti Taxi” képét osztotta meg, a következő kommenttel: „Halljátok magyarok, szkíták, hunok, avarok egy húsból, egy vérből véletek egy vagyok”.

Április 28-án pedig a kuruc.info az Élet menetén készült videóját osztotta meg, a következő kommenttel: „-Magyar, ne törődj vele, hogy munkahelyeidet elpusztították, ne bánkódj, hogy az államadósság naponta 6,6 millió euróval növekszik, ne zavarjon a cigánybűnözés, nem fontos, hogy a magyar termőföldre idegenek fenik fogukat! A szentséges holokauszt sokkal fontosabb!”

Az elmúlt időben nem ezek voltak az első zsidóellenes bejegyzések a jobbikos politikus részéről. Már a tev.hu is beszámolt róla, hogy a következő szöveget osztotta meg Facebook oldalán március 28-án: „A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt – mindegy milyen indoklással – írásos engedély nélkül. Nem ismerek más kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, amely csalásával, uzsorájával és pénzkölcsönzésével elszegényíti az embereket és semmitől sem riad vissza, amit egy tisztességes ember tesz. Következésképpen amennyire csak lehet, meg kell szabadulni tőlük.”