Palesztin tisztviselő: Hitlernek „nyilvánvaló okai” voltak a holokausztra

Jasszer Abu Sido, Mahmúd Abbász Fatah-frakciójának egyik tisztségviselője azt állította, hogy a zsidók „azt tervezték, hogy átveszik az irányítást Németország felett”.

Adolf Hitler náci vezetőnek „nyilvánvaló okai” voltak arra, hogy elrendelte az európai zsidóság kiirtását a holokauszt során, mivel a zsidók „azt tervezték, hogy átveszik az irányítást Németország felett” – jelentette ki egy palesztin tisztviselő.

Jasszer Abu Sido, Mahmúd Abbász palesztin vezető Fatah-frakciójának egyik tisztviselője február 23-án az egyiptomi televíziónak azt mondta, hogy „több európai, amerikai és arab tisztviselő azt mondta, hogy egy izraeli támadás a palesztinok ellen Rafahban nem kisebb bűntényt jelentene, mint a holokauszt”.

„Nem vagyok Hitler rajongója, de amikor Hitler elkövette a holokausztot, nyilvánvaló okai voltak erre” – jelentette ki akkor Abu Sido.

„Ők [a zsidók] kezdték el romba dönteni Németországot a gazdaság és az erkölcsi értékek tekintetében” – folytatta.

Ráadásul a zsidók „a Tóra sok versét elferdítették, hogy számukra kellemesebbé tegyék” – magyarázta az antiszemita palesztin tisztviselő.

„Nem akarok példákat említeni, mert egyesek antiszemitának tarthatnak, pedig mi arabok vagyunk szemiták, nem ők” – tette hozzá a palesztin tisztviselő.

 

forrás