Palesztin propaganda a Nyugati pályaudvar épületén

Bejelentés érkezett a Tett és Védelem Alapítványhoz, hogy Budapesten, a Nyugati pályaudvar épületére kitűzték a palesztin zászlót.

2023 október 7-én a Hamasz terroristái brutális terrorakcióban 1200 izraelit öltek meg, melynek kapcsán számos európai nagyvárosban a palesztin terrorista ‘mártírok’ melletti szimpátiatüntetéseket szerveztek. Magyarország kormánya -egyedüliként Európában- nem engedélyezte a terror melletti utcai demonstrációkat, ahogy azóta ezeken a demonstrációkon tapasztalhattuk, a terrorista ‘mártírok’ éltetése és a palesztin zászló alatt vonulók üzenetei nem választhatók szét egymástól. Csak remélni tudjuk, hogy Budapest legforgalmasabb terén, egy közintézmény falán elhelyezett palesztin zászló nem jelenti a palesztin Hamasz terrorral azonosulást és nem kívánja a Nyugat-Európa oly sok városában látott ún. palesztinpárti megmozdulásokat Budapest és Magyarország utcáira importálni.

A Tett és Védelem Alapítvány megkereste a Fővárosi Önkormányzat, valamint a MÁV vezetését és állásfoglalásukat kérte a kihelyezett zászlóval kapcsolat.