Jobbik: A zsidók magyarok elleni biológiai csodafegyvere a cigányság

Vona Gábor és Rig Lajos

Vona Gábor és Rig Lajos

Rig Lajos, Tapolca jobbikos alpolgármestere büszkén jelentette be Facebook-oldalán, hogy pártja őt indítja az időközi országgyűlési választáson. Ez komoly megtiszteltetés számomra – kommentálta a hírt két nappal ezelőtt. Ezzel egy időben személyes profilját rajongói oldallá alakította át, ahol közszereplőnek titulálja magát. A módosítás előtt azonban gyakran posztolt gyalázkodó, cigánygyűlölő és durva antiszemita tartalmakat. Kedvelt témái közé tartoznak az összeesküvés elméletek is.

A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje előszeretettel osztotta meg egy szélsőséges oldal bejegyzéseit, amely a szélsőjobboldalon igen népszerű összeesküvés-elméleteket vázol fel, arról hogy a zsidók a cigányokat biológiai fegyverként használva akarják kiirtani a magyar nemzetet, hogy azután elfoglalhassák Magyarországot. Szerintük a zsidóság mindenütt a világon végveszélybe került, és pont Magyarországra fáj a foguk. A recept a következő: „Szerezz egymillió cigányt, diszkrimináld őket pozitívan, engedjél meg nekik bármit, még a lopást és a gyilkolást is. Támogasd őket a média teljes erejével! Szórd meg velük az egész országot, az összes iskolát, az összes falut és várost! Várjál ezután ötven évet, és már kész is van, amit akartál.”

Vona Gábor teljes mellszélességgel támogatja tapolcai jelöltjét. Ugyanúgy, ahogy kiállt az emberi méltóságot és a gyász legelemibb tiszteletének évezredes hagyományát felrúgó Benke Lászó, XIII. kerületi önkormányzati képviselő mellett is, aki a képviselő-testületben egyedüliként nem volt hajlandó megadni a tiszteletet a kerület díszpolgára, dr. Schweitzer József emlékének.

A Jobbik jelöltjei naponta keverednek zsidózós cigányozós botrányokba. A pártelnök próbálja a konszolidált európaiság látszatát kelteni, ezért egyik cigányozós tagját Kötél Jánost, egy cigány párttaghoz küldte három napos nevelésre. Jónás Kálmán, a cigány jobbikos kedvelt elfoglaltsága azonban az otromba zsidózás.

Köves Slomó rabbi felajánlása szerint szívesen leül az összes gyűlölködő jobbikossal egy beszélgetésre, amely ajánlat azonban süket fülekre talált a szélsőjobbos párt tagjainál.