A Tett és Védelem Alapítvány életre hívta Havária csoportját

Budapest – Az öntudatos zsidó identitás elmaradhatatlan része a közösséghez tartozás. Elengedhetetlen, hogy figyeljünk a tágabb környezetünkre és kivegyük a részünket a segítségnyújtásból, amikor annak szüksége mutatkozik. Olyan alkalom jött el, amikor mindennél fontosabb az együttműködés, ezért a Tett és Védelem Alapítvány életre hívta Havária csoportját, hogy első feladataként az árvízi védekezésben nyújtson aktív segítséget. Magyarországot soha nem látott árvíz fenyegeti, ezért mindannyiunk közös feladata a védekezés. A víz nem válogat, és csak összefogással lehet gátat szabni a pusztításának.

A Tett és Védelem Alapítvány felvette a kapcsolatot a Honvédelmi Minisztérium és a katasztrófavédelem vezetőivel annak érdekében, hogy a Tábori Rabbinátussal együttműködésben felajánlott és megszervezett önkéntes árvízi segítségnyújtást biztosítani tudják az arra leginkább szükséges helyen és időben. Az Alapítvány ezzel egy időben megkezdte az önkéntesek ellátásának és szállításának szervezési munkálatait, a koordináló szervtől a későbbiekben érkező utasítások maradéktalan végrehajtásáért.

Felajánlást önkéntesek munkára a +36 30 207 5130-as telefonon, az info@tev.hu email-címen, illetve a http://tev.hu/kapcsolat/elerhetoseg/ oldalon fogadnak az Alapítvány munkatársai!

Tett és Védelem Alapítvány