A baloldaliakat nem zavarja az antiszemita kampánytámogatás

Toth Csaba„Uniós az ország, nevetséges dolgokkal, lepaktáltak ezek is a kib*ott zsidókkal. Egyre több indokkal szolgáltok ahhoz, hogy sortűz elé basszunk a falhoz!”. A zuglói MSZP elnöke szerint nem kifogásolható, hogy önkormányzati kampányuk támogatója ilyen antiszemita dalszövegekkel exponálja magát.

A Gotti művésznéven szereplő rapper áprilisban, az országgyűlési választási kampány idején az MSZP XIV. kerületi szervezetét támogatta, most pedig az Együtt-PM-es Karácsony Gergely, a kerület baloldali polgármesterjelöltje mellett tűnt fel.

A zuglói szocialisták elnöke, Tóth Csaba néhány napja még nem tudott a felvételről, de azóta megismerkedett a dallal. A politikus azzal védi az előadót, hogy a zsidógyűlölő sorok pont nem Gotti, hanem vendégelőadója száját hagyták el. „Nem ő énekli ezt a részt… Ő azért tudja a felelősséget vállalni, amit ő énekel. Amit nem ő énekel, azzal ne őt próbáljuk besározni” – fogalmazott Tóth Csaba, aki szerint nem kifogásolható Gottinak a dalban való részvétele sem.