Média

2017. május 4.

Antiszemitizmus-konferencia

Harmadik alkalommal mutatta be a Tett és Védelem Alapítvány és a Medián az Előítéletesség a mai magyar társadalomban című kutatás alapján készült tanulmányt. A konferenciáról készült beszámoló megtekinthető az alábbi videóban, az összefoglaló itt olvasható, a tanulmányt pedig itt találják.

2017. február 23.

A Jobbik és az utca embere

2013. november 18.

“A zsidó fejeddel együtt foglak levágni” – riporterre támadtak Budapesten

Csillag Ádám a Jobbik vasárnapi rendezvényén akart felvételt készíteni. A riporterre már az érkezésekor rátámadtak.

A Szent Gellért térre tervezi a párt az életnagyságú szobrot – ezt Novák Előd, a Jobbik alelnöke jelentette ki, Horthy Miklós budapesti bevonulásának 94. évfordulóján. Csillag Ádám többek között erről szeretett volna felvételeket készíteni, de már a buszon megtámadták.

A feltöltött videó tanúsága szerint délután három óra előtt nem sokkal kapcsolta be a kameráját a 86-os buszon, de egy háta mögül érkező ütéstől kiesik a kezéből a mikrofon, a felvétel is megszakad pár másodperce, utána viszont sikerül rögzíteni a beszélgetést.

Egy hang felszólítja őt, hogy fejezze be a forgatást és „takarodjon haza”, majd meg is fenyegetik, hogy a „zsidó feje miatt fogják levágni” – számolt be az esetről az Átlátszó Oktatás.

Forrás: hir24.hu

2013. október 3.

Alkotmánybírósághoz fordul a Tett és Védelem Alapítvány

2013. október 2-án nemzetközi sajtótájékoztató keretében bejelentették, hogy Alkotmánybírósághoz fordul a Tett és Védelem Alapítvány a Romaversitas Alapítvánnyal közösen a közösségek elleni izgatás, valamint a magyar igazságszolgáltatás által a gyűlölet-bűncselekmények kapcsán az elmúlt években kialakított általános gyakorlatának elégtelensége ügyében.

2013. július 29.

Bodnár Dániel TEV kuratóriumi elnök interjúja az ATV Start című műsorában

Bodnár Dániel az ATV Start című reggeli műsorának vendége volt, Rónai Egonnal beszélgetett.

2013. július 29.

Interjú Bodnár Dániellel, a Tett és Védelem Alapítvány kuratóriumi elnökével

Bodnár Dániel az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélgetett Kálmán Olgával.