Támogatás

Adomány

A Tett és Védelem Alapítvány jelentős mértékben magánadományokból és tudományos kutatói szolgáltató tevékenységből biztosítja a működéséhez szükséges feltételeket. Amennyiben támogatásával hozzájárul az Alapítvány működéséhez, úgy segít fellépni az antiszemita jelenségek, a kirekesztés és mindenfajta szélsőségesség ellen és megteremti ennek kereteit a jelen generáción túl a jövő nemzedékek számára is. Ez a munka csak akkor lehetséges, ha az Önhöz hasonló támogatók osztoznak abban az elkötelezettségünkben, hogy megteremtsük a sérelmet elszenvedettek számára a tisztességes bánásmódhoz és az igazságszolgáltatáshoz való jogot.

A Tett és Védelem Alapítvány az egyetlen olyan szervezet, amely kifejezetten az antiszemita és zsidóellenes megnyilvánulások ellen hirdet harcot oly módon, hogy

  •  Monitorozzuk a közéletet és azonosítjuk, majd közzétesszük a szélsőséges megnyilvánulásokat és azok gyűlöletkeltő csoportjait
  • Felkészítjük a leginkább rászorulókat, a gyerekeket, diákokat és a tanárokat a gyűlölet és a szélsőségek elleni fellépésre, még annak megjelenése előtt.
  • Védelmet biztosítunk a zsidóságuk miatt ért zaklatások elszenvedőinek.
  • Jogi segítséget biztosítunk az antiszemita és gyűlöletkeltő cselekmények elszenvedőinek a peres eljárásokban.
  • Kutatjuk és publikáljuk a témával kapcsolatos legújabb jelenségeket és eredményeket.ADOMÁNYAIT EGYSZERŰ BANKI ÁTUTALÁSSAL IS ELJUTTATHATJA HOZZÁNK:

KDB 13597539 – 12302010 – 00057157

IBAN HU64 13597539-12302010-00057157

SWIFT KODBHUHB