Önkéntesek

Jelentkezés Önkéntesnek

A Tett és Védelem Alapítvány olyan lelkes, szenvedélyes embereket keres csapatába, akik szeretnének tenni az egyre sokasodó zsidóellenes megnyilvánulások ellen. Önkéntesként része lesz annak a csapatnak, amelyben munkatársainkkal közösen dolgoznak a Tett és Védelem Alapítvány céljainak eléréséért.

Az önkéntes programunkban felkészítjük a jelentkezőket a Tett és Védelem Alapítvány tevékenységével kapcsolatos legfontosabb jogi, társadalmi és kulturális ismeretekből, és végigvezetjük az oktatási- és tréningprogramunkon. Közösségünkben új barátokkal ismerkedhet meg és az önmegvalósítás révén szerzett egyéni sikerélményekkel felvértezve, egyedi készségekkel járulhat hozzá a Tett és Védelem Alapítvány sikeréhez

Közösségi csoport

A képzési programunk keretében átadjuk önkénteseinket azt a tudást, amivel fel tudnak készíteni egyéneket, közösségeket, tanárokat és diákokat az antiszemita és kirekesztő megnyilvánulások elleni fellépésre. Rendelkeznek majd azzal a módszerrel, amivel elérik az egyéni önbecsülés növelését, a közvetlen környezetük tájékoztatását a zsidóság alapvetéseiről, valamint a publikációkon és tájékoztató anyagokon keresztül megismerkednek a segítségnyújtás azon formáival, mellyel az érintett közösségek vagy csoportok felkészíthetők a megbélyegző és kirekesztő jelenségekkel szembeni fellépésre.

Monitoring csoport

A teljes média monitoring keretében megtanítjuk önkénteseinket arra, hogy Tett és Védelem Alapítvány látókörébe kerülő eseményeket, történéseket miként értékeljék és rögzítsék annak érdekében, hogy minden előfordulásról pontos képet kapjunk és ne maradjon említés nélkül antiszemita és zsidóellenes megnyilvánulás. A felkészítés keretében felvértezzük önkénteseinket az előzetesen végzett kockázatfelmérés, -elemzés és a megelőző intézkedések végrehajtásának képességével.

Az űrlap kitöltésével jelentkezhet önkéntesnek.
Jelentkezését rögzítjük, a megadott elérhetőségeken hamarosan felkeressük.

Név (kötelező):

E-mail cím (kötelező)

Tárgy:

Üzenet:

captcha
Írja be a fenti kódot: